Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

55 Postów
fire .
(fire)
Nowicjusz
Mozesz jasniej? przeczytalam jeszcze raz to co napisales, ale nie kumkam absolutnie, co cie boli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
704 Posty
MultiNOR Konsultant
(MultiNOR)
Wyjadacz
Wszelkie informacje na temat ulg i odpisów związanych z niepracującą żoną znajdziesz tutaj:

www.mojanorwegia.pl/podatki
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:nie rozumiem czy nie jesteś reinkarnacją Hyłton?
Wątpię by ...Pani..."Hilton"... zmieniła Swój nick , tylko dlatego by dalej pisząc ...pomagać Innym .
To nie w Jej Stylu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:
Wątpię by ...Pani..."Hilton"... zmieniła Swój nick , tylko dlatego by dalej pisząc ...pomagać Innym .
To nie w Jej Stylu...

nie w jej stylu?? może faktycznie mniej wyzwisk i wulgaryzmów, ale to tylko tak na początek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
fire .
(fire)
Nowicjusz
Witam.
Z ciekawosci wrzucilam na wyszukiwarke forum haslo: pani Hilton i niestety nic nie wyszukala.
Ok nie bede sie zaglebiac w jakies domysly panow, jednak taki atak i jakies podejrzenia zostawia juz u mnie niesmak w stosunku do osob , ktore to napisaly ; moge tylko napisac od siebie, ze wulgarna nie jestem w zyciu osobistym i nie mam zamiaru rzucac bluzgami rowniez tutaj, choc widze , ze miesko tutaj na codzien swierze dostarczaja forumowicze.... ale ironia z mojej strony oczywiscie moze wystapic- ot tyle odemnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
fire napisał:Witam.
Z ciekawosci wrzucilam na wyszukiwarke forum haslo: pani Hilton i niestety nic nie wyszukala.
Ok nie bede sie zaglebiac w jakies domysly panow, jednak taki atak i jakies podejrzenia zostawia juz u mnie niesmak w stosunku do osob , ktore to napisaly ; moge tylko napisac od siebie, ze wulgarna nie jestem w zyciu osobistym i nie mam zamiaru rzucac bluzgami rowniez tutaj, choc widze , ze miesko tutaj na codzien swierze dostarczaja forumowicze.... ale ironia z mojej strony oczywiscie moze wystapic- ot tyle odemnie.

Napisałem> Pani <, bo nie każdy z Nowych użytkowników Forum MN....może sobie kojarzyć iż >Hilton< to jednak na Tym forum była kobietą . I w Realnym życiu prywatnym , też nie jest wulgarna ... a , że na forum w początkach jego istnienia nie można było sobie poradzić z chmarą różnej maści przygłupów , /teraz też zdarzają się podobne przypadki jednak to zaledwie garstka/...to i język Nasz był również odpowiedni...co do danej sytuacji...

Ogólnie , powyższy Twój post , zapachniał Mi DEKLARACJĄ IDEOWO POLITYCZNĄ... ,
takie pierwsze wrażenie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
socjal dla bezrobotnych żon - ktoś ma poczucie humoru , nie ma co ... --- ktoś tu głośno myśli -- i dobrze że za takie myślenie nikt nie karze -- bo dożywocie pewne
oczywiście można uzyskać pomoc np. z NAV - w postaci dofinansowania mieszkania oraz tzw. hjelpemidler -- jak komuś trzeba może np. postarać się o wibrator albo laptop -- pisze się podanie do NAV i po rozpatrzeniu otrzymuje się to czy owo -- a jest tego do wyboru całkiem dużo rzeczy
www.hjelpemiddeldatabasen.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
fire .
(fire)
Nowicjusz
Oczywiscie powiatowy mysliciel ujal to swietnie.
Dla osob ktore jednak mysla, ze ta pomoc to jak manna z nieba im sie nalezy , to sie myla.
Kazda sprawa oczywiscie jest rozpatrywana idywidulanie , ale naprawde trzeba byc w kiepskiej kondycji materialno-finansowej , zeby starac sie o pomoc i ja uzyskac.
Nikt na slowo nie bedzie czestowal ryba, najpierw sprawdzi wasze zasoby materialne, co tam na koncie uzbierane, ile aut w rodzinie , ile pieniedzy w miesiacu tracicie w vinmonopolet i dopiero majac jako-taki prawdziwy obraz sytuacji , zadecyduje, czy potrzebujecie jakies pomocy, nie koniecznie w formie finansowej. Tutaj moga sie zdzwic ci , ktorzy myslieli , ze pieniazki wleca od tak do raczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jak nie Hyłton to Fijoła
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
fire .
(fire)
Nowicjusz
No to masz zamiazdzke jasta102 i zajecie na cale swieta i po swietach. Moglabym zaspokoic twoja ciekawosc piszac , ze zawsze bedzie pudlo w twoich domyslach, ale po co ?przeciez , odebralabym ci radosc zabawy, a w tych ciezkich czasach jakze milo miec zajecie, ktore wykonujemy z pasja- bo mniewam , ze sledzwo przeprowadzisz z najwyzsza pasja i nie popelnisz bledu typujac kim jestem nastepnym razem . Teraz nie padlo bingo , ani strzal w dziesiatke, bo nie moglo pasc.
ps. nie sugeruj sie zdjeciem w moim avatarze, ja na nim jestem tylko jak ziarenko piasku w klepsydrze, ktore musisz przesiac, aby znalezc te wlasciwe- powodzenia podwojnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
skoro tak to się poddaję. tamte dwie mundre to były Uslu, a ty wygląda, że z Rogolandu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok